MIA OLIVARIUS – ROSKILDE

Hvis du vælger at gå til fødselsforberedelse i Roskilde, er det mig, du kommer til at møde. Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og udover fødselsforberedelse underviser jeg i træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik.

Graviditet, fødsler og børn er min store passion og dermed også omdrejningspunktet for mit arbejde. Som Mindful Moving fødselsforberedelsesinstruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de mange forandringer, som familieforøgelsen fører med sig.

Når kvinden får større kontakt til kroppen, udvikler hun samtidig en tillid til, at kroppen rummer de kræfter og instinkter, der skal til for at kunne føde. Og det er det, jeg arbejder for på mine kurser.

Jeg er selv mor og har to dejlige døtre født i 2010 og 2016.

Kontakt på tlf: 26 32 04 01 – [email protected]