FØDSELSFORBEREDELSE – ONLINE

 GÅ TIL FØDSELSFORBEREDELSE – ONLINE

Online fødselsforberedelse

Jeg gik til online fødselsforberedelse hos Mindful Moving. Det har været en fantastisk forberedelse. Jeg kunne “mærke” underviseren gennem skærmen helt ind i min egen stue og få svar på spørgsmål omkring graviditet, min gravide krop, fødslen, amning mv. Jeg har lært alt det, som jeg har brug for til fødslen, jeg har fået trænet min krop og min kæreste, der har “været med” 1 gang, er nu også godt forberedt. Jeg er så glad og taknemmelig over at have fået en så brugbare undervisning – tusind tak“.

Sådan skrev Luna til os, efter hun deltog på vores online fødselsforberedelse kursus.

Start online fødselsforberedelse fra uge 26.

Pris: kun 990,- kr.

HVAD FÅR DU MED ONLINE?

Du får 5 gange online moduler med videoer og lydfiler + 5 live call og får styr på:

Mærk din gravide krop og forebyg graviditetsgener

Åndedrættet, din bedste ven under fødslen

Hjælp dit barn på vej. Bækken og bækkenbund

Partners/Fødselshjælpers rolle

Slip kontrollen, mindset og visualisering

BOOK DIT HOLD

START 12. AUG. 2021
START 16. SEP. 2021
START 21. OKT. 2021

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

ANDRE HOLDTYPER?

Måske har du lyst til at tjekke andre holdtyper ud, eller måske er du mest til fødselsforberedelse helt privat? Se hvordan du også kan gå til fødselsforberedelse…

PREMIUM
WEEKEND
PRIVAT

ANBEFALINGER

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise