ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE

 GÅ TIL ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE

Åndedrætstræning og ve-massage

Online fødselsforberedelse

På Online Fødselsforberedelse forbereder du dig både fysisk og mentalt til din fødsel. Du får altså de bedste redskaber til at få en god fødselsoplevelse. Du bliver holdt “i hånden” under hele forløbet på det ugentlig live call, Og du får selvfølgelig svar på de spørgsmål, der dukker op undervejs, og du kan stadig dele dine tanker og bekymringer om graviditeten og fødslen med os andre.
Sådan skrev Luna til os, efter hun deltog på online fødselsforberedelse kurset:

Jeg gik til online fødselsforberedelse hos Mindful Moving. Det har været en fantastisk forberedelse. Jeg kunne “mærke” underviseren gennem skærmen helt ind i min egen stue og få svar på spørgsmål omkring graviditet, min gravide krop, fødslen, amning mv. Jeg har lært alt det, som jeg har brug for til fødslen, jeg har fået trænet min krop og min kæreste, der har “været med” 1 gang, er nu også godt forberedt. Jeg er så glad og taknemmelig over at have fået en så brugbare undervisning – tusind tak“.

Start online fødselsforberedelse fra uge 26.

Pris: kun 990,- kr.

Er din terminsdato for tæt på?

Kan du ikke nå et forløb over 4 uger, så kan vi heldigvis også hjælpe dig. Du kan booke forløbet som selvstudie og få adgang til alle 5 moduler med det samme. Du får et enkelt live call med os, når du har været igennem alle modulerne derhjemme. Ring til os på tlf. 60684603 eller skriv til [email protected], hvis vil høre mere eller vil booke et selvstudie-forløb.

HVAD FÅR DU MED ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE?

Du får 5 gange online fødselsforberedelse moduler med videoer og lydfiler + 5 live call og får styr på:

At sanse og mærke din gravide krop – det hjælper dig under fødslen

Åndedrættet, som bliver din bedste ven under fødslen

Kroppens hormoner og hvordan du aktiverer fødslens nervesystem

Pladsen i bækkenet,  rebozomassage og forebyggelse af bristninger

Partners/Fødselshjælpers rolle, herunder ve-massage

Mentaltræning

Afspænding

At slippe hovedkontrollen og få det rette mindset til fødslen

Hvordan du forebygger graviditetsgener

BOOK DIT HOLD

START 9. JUNI 2022
START 21. JULI 2022
START 25. AUGUST 2022
START 29. SEP. 2022

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

ANDRE HOLDTYPER?

Måske har du lyst til at tjekke andre holdtyper ud, eller måske er du mest til fødselsforberedelse helt privat? Se hvordan du også kan gå til fødselsforberedelse…

PREMIUM
WEEKEND
PRIVAT

Vi har fødselsforberedelse med fysisk fremmøde i både København, Roskilde og Svendborg.

ANBEFALINGER

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise