ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE

 GÅ TIL ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE

Online fødselsforberedelse

Online Fødselsforberedelse forbereder dig både fysisk og mentalt til din fødsel og giver dig de bedste redskaber til at få en god fødselsoplevelse. Vi holder dig “i hånden” under hele forløbet med vores ugentlig live call, her får du både svar på de spørgsmål, der dukker op under din online fødselsforberedelse, og du har mulighed for at dele tanker og bekymringer om graviditet og fødsel med os og de andre deltagere.
Herunder kan du læse, hvad Luna skrev til os, efter hun deltog på vores online fødselsforberedelse kursus:

Jeg gik til online fødselsforberedelse hos Mindful Moving. Det har været en fantastisk forberedelse. Jeg kunne “mærke” underviseren gennem skærmen helt ind i min egen stue og få svar på spørgsmål omkring graviditet, min gravide krop, fødslen, amning mv. Jeg har lært alt det, som jeg har brug for til fødslen, jeg har fået trænet min krop og min kæreste, der har “været med” 1 gang, er nu også godt forberedt. Jeg er så glad og taknemmelig over at have fået en så brugbare undervisning – tusind tak“.

Start online fødselsforberedelse fra uge 26.

Pris: kun 990,- kr.

HVAD FÅR DU MED ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE?

Du får 5 gange online fødselsforberedelse moduler med videoer og lydfiler + 5 live call og får styr på:

At sanse og mærke din gravide krop – det hjælper dig under fødslen

Åndedrættet, som bliver din bedste ven under fødslen

Kroppens hormoner og hvordan du aktiverer fødslens nervesystem

Pladsen i bækkenet,  rebozomassage og forebyggelse af bristninger

Partners/Fødselshjælpers rolle, herunder ve-massage

Mentaltræning

Afspænding

At slippe hovedkontrollen og få det rette mindset til fødslen

Hvordan du forebygger graviditetsgener

BOOK DIT HOLD

START 4. NOV. 2021
START 6. JAN. 2022

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

ANDRE HOLDTYPER?

Måske har du lyst til at tjekke andre holdtyper ud, eller måske er du mest til fødselsforberedelse helt privat? Se hvordan du også kan gå til fødselsforberedelse…

PREMIUM
WEEKEND
PRIVAT

ANBEFALINGER

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise