ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE

 GÅ TIL ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE

Åndedrætstræning og ve-massage

Online fødselsforberedelse

På Online Fødselsforberedelse får du de bedste redskaber til at få en god fødselsoplevelse. Kurset forløber over 4 uger, og hver uge får du adgang til et modul. Det giver dig masser af viden til dit hoved, så du ved, hvad der foregår under fødslen. Du får også masser af viden til din krop, for det er den, der tager over, når fødslen går i gang. Du lærer selvfølgelig også afspændings- og smertehåndteringsteknikker.
Der er også et modul til din kæreste/fødselshjælper, så han/hun ved, hvordan du bedst hjælpes under fødslen.
Når du har været igennem alle modulerne, får du et individuelt live call med enten Maja Nusbaum eller Pia Genet Rasmussen. Her får du svar på de spørgsmål, der måske er dukket op undervejs, og vi samler op på hele forløbet.
Sådan skrev Luna til os, efter hun deltog på online fødselsforberedelse kurset:

Jeg gik til online fødselsforberedelse hos Mindful Moving. Det har været en fantastisk forberedelse. Jeg kunne “mærke” underviseren gennem skærmen helt ind i min egen stue og få svar på spørgsmål omkring graviditet, min gravide krop, fødslen, amning mv. Jeg har lært alt det, som jeg har brug for til fødslen, jeg har fået trænet min krop og min kæreste, der har “været med” 1 gang, er nu også godt forberedt. Jeg er så glad og taknemmelig over at have fået en så brugbare undervisning – tusind tak“.

Start online fødselsforberedelse fra ca. uge 26 og helt frem til termin.

Pris: kun 990,- kr.

Er din terminsdato for tæt på?

Kan du ikke nå et forløb over 4 uger, så kan vi heldigvis også hjælpe dig. Kontakt os, så kan vi gøre det sådan, at du får adgang til alle 5 moduler med det samme. Du får et enkelt live call med os, når du har været igennem alle modulerne derhjemme. Ring til os på tlf. 60684603 eller skriv til [email protected], hvis vil høre mere.

HVAD FÅR DU MED ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE?

Du får 5 gange online fødselsforberedelse moduler med videoer og lydfiler + 1 live call og får styr på:

At sanse og mærke din gravide krop – det hjælper dig under fødslen

Åndedrættet, som bliver din bedste ven under fødslen

Kroppens hormoner og hvordan du aktiverer fødslens nervesystem

Pladsen i bækkenet,  rebozomassage og forebyggelse af bristninger

Partners/Fødselshjælpers rolle, herunder ve-massage

Mentaltræning

Afspænding

At slippe hovedkontrollen og få det rette mindset til fødslen

Hvordan du forebygger graviditetsgener

BOOK DIT HOLD

Du får adgang til første modul 1-2 dage efter dit køb er registreret – i ferier kan der gå lidt længere tid.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger), der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

ANDRE HOLDTYPER?

Måske har du lyst til at tjekke andre holdtyper ud, eller måske er du mest til fødselsforberedelse helt privat? Se hvordan du også kan gå til fødselsforberedelse…

Vi har fødselsforberedelse med fysisk fremmøde i både København og Roskilde.

ANBEFALINGER

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise