FØR FØDSLEN

FORKÆL DIG SELV FØR FØDSLEN

Du oplever måske, at meget er anderledes nu, hvor du er gravid. At du simpelthen har nogle helt andre behov, nogle andre tanker og lyst til noget helt andet end tidligere.

Hos Mindful Moving er vi specialister i at hjælpe dig godt igennem din graviditet. Både fysisk, så du kommer godt i form, spiser rigtigt, rører dig osv. Men også psykisk, hvis du har brug for at vende særlige problemstillinger, der trænger sig på. Og vigtigst af alt er, at der på vores mange hold og kurser er rigtigt mange kvinder, der har det lige som dig.

HVAD PASSER TIL DIG?

GRAVID TRÆNING

Kom med til træning for gravide, hvor der er masser af puls- og styrketræning, stræk og afspænding hver gang.

Undervisningen er tilpasset lige netop dig. Og så er det pludselig skønt, skægt og nydelsesfuldt at træne din gravide krop.

GRAVID YOGA

Yoga er næsten skræddersyet til dig når du er gravid!

På dette kursus arbejder vi med din gravide krop og med dit nærvær. Øvelserne er på samme tid nænsomme og krævende – de styrker dig, og gør dig ekstra klar til din fødsel.

MASSAGE

Massage, der KUN er for dig og for din gravide krop.

Vi starter med en kort samtale, hvor vi sammen beslutter, hvad vi skal fokusere på. Herefter får du massage. Til slut får du evt. også nogle øvelser, som du kan arbejde videre med derhjemme.

LEDER DU EFTER FØDSELSFORBEREDELSE?

Er du på udkig efter fødselsforberedelse, er der masser af forskellige hold at vælge imellem. Der er både forskellige typer af fødselsforberedelse og forskellige byer, du kan tage kurserne i. Tjekt det her…