MASSAGE EFTER FØDSLEN

MASSAGE ER GODT FOR ALLE

Efterfødselsmassage hos Amanda er mere end bare massage af musklerne. Behandlingen får dig helt ned i tempo og påvirker dit nervesystem til at udskille oxytocin, det vil afspænde dine muskler, give dig mere ro og få dig til at producere mere mælk (hvis du ammer).

Som nybagt mor er det ofte svært at prioritere sig selv, det er helt naturligt, fordi der skal være fokus på at opfylde dit barns behov. Det er også dit barns behov, når du prioriterer tid til omsorg for dig selv, f.eks. med massage. For når du har det godt og er rolig, har du mere overskud til dit barn (og din kæreste)

Massagen afhjælper også de kropslige gener, du har efter graviditet og fødsel og måske får i barselstiden.

Efterfødselsmassage giver overskud

Behandlingerne tager altid udgangspunkt i dét, du har brug for. Vi starter med en kort samtale, hvor vi sammen beslutter, hvad vi skal fokusere på. Det er nemlig vigtigt for mig at vide, hvordan du har det. Så jeg kan tilrettelægge behandlingen, så du får mest muligt ud af den.

Du har tøj på under massagen, som består af blide greb med tryk, stræk og strøg af hele kroppen i et roligt tempo. Udover at behandlinger får dig helt ned i tempo og giver dig en velfortjent pause, lindrer den også kropslige gener f.eks. smerter i lænd, bækken, skuldre, nakke, hoved, arme, fødder, svag bækkenbund, delte mavemuskler. Behandlingen vil også hjælpe ved efterfødselsreaktioner, så som tankemylder, fødslen, overvældende følelser, svært ved at lande i morrollen mv.

Delte mavemuskler

Når du kommer til behandling med delte mavemuskler (rectus diastase), starter vi med en kort samtale, hvor vi afklarer dine behov og gener. Efter samtalen laver jeg en grundig undersøgelse af din kernemuskulatur. Det er nemlig vigtigt at finde ud af, hvordan musklerne i hele din kerne arbejder sammen for at vide, hvor vi skal sætte ind med behandling og øvelser. Jeg tester spændingen i dit bindevæv, jeg tester samarbejdet mellem din bækkenbund og din dybe mavemuskel og jeg kigger på, hvordan du trækker vejret. Herefter begynder selve behandlingen tilrettelagt til netop dét, som din krop har brug for.

Jeg anbefaler at købe et klippekort med 3 behandlinger. For det tager tid at få de delte mavemuskler til at samle sig, hvis de ikke har gjort det af sig selv indenfor de første 2 måneder efter fødslen. Læs mere om de delte mavemuskler efter fødslen her. 

BOOK DIN TID I KØBENHAVN

Massagen tager ca. 1 time og er 100% individuelt for dig.
Pris: 670,-.
Hvis du går til undervisning på et af vores hold, får du første gang til 600,-.
Få en rabatkode af din underviser.

Amanda har tider til behandling onsdag, torsdag og fredag i tidsrummet 10.00-14.00

Kontakt Amanda Sørine Schou 5056 7129 eller [email protected] og aftal tid til massage.
Du kan også købe et gavekort.

Tag gerne din kæreste, veninde eller familiemedlem med til at passe dit barn. Du kan naturligvis også tage dit barn med til massagen.

Massage, ro og velvære til dig

Delte mavemuskler, svag bækkenbund

Afspænding til ømme muskler

MØD DIN BEHANDLER

Amanda Sørine Schou
Amanda Sørine Schou
Jeg er psykomotorisk terapeut og yoga instruktør.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børns sansemotoriske udvikling både individuelt og i grupper. Jeg tilbyder også individuelle behandlingsforløb til dig som er gravid, eller dig som har født.

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving kropsbehandling her

Svanevej 20 (400 m. fra Nørrebro st.)
2400 København N

Har du spørgsmål kontakt Amanda eller skriv til [email protected]

LEDER DU EFTER ANDET?

Er du på udkig efter efterfødselstræning, babyrytmik eller efterfødselsyoga? Der er mange muligheder for dig, der lige er blevet mor, og som har brug for lidt ekstra i hverdagen. Tjek det her…