FØDSELSFORBEREDELSE ROSKILDE

GÅ TIL FØDSELSFORBEREDELSE I ROSKILDE

Fødselsforberedelse Roskilde foregår i Center for Livs lyse og lækre lokaler.

Uanset hvilket fødselsforberedelse kursus du vælger, lærer du de vigtigste teknikker til at spænde af og trække vejret optimalt. For under fødslen skal du lade kroppen gøre arbejdet ved at bruge alle de teknikker, du har trænet som gravid. Fødselsforberedelse Roskilde giver dig altid de bedste redskaber til at få en god fødsel og en god start på livet som mor.

Al fødselsforberedelse i Roskilde foregår i Center for Liv på Ringstedgade 32A, 1. sal, 4000 Roskilde. Du kan tage tog og bus hertil og kommer du i bil, er der altid masser gratis parkeringspladser lige uden for døren.

HVILKET FØDSELSFORBEREDELSE KURSUS?

Skal du gå til fødselsforberedelse Roskilde på et hold, eller vil du helst gå alene? Skal det være et intensivt forløb over en weekend, eller vil du tage den med ro over et par måneder? Det er helt op til dig, hvad du synes, er det bedste kursus.

Fødselsforberedelse København åndedræt

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving Fødselsforberedelse her

Center for Liv
Ringstedgade 32A, 1.
4000 Roskilde

Det er tæt på tog og busser. Og der er altid gratis parkeringspladser lige i nærhenden.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected]

ANBEFALINGER

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise

MØD DINE UNDERVISERE

Mia Permin Olivarius
Mia Permin Olivarius
Jeg er psykomotorisk terapeut og underviser i fødselsforberedelse, træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik.

Som Mindful Moving fødselsforberedelsesinstruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de forandringer, som familieforøgelsen fører med sig.

LÆS MERE
Sofia Bartholin
Sofia Bartholin
Jeg er psykomotorisk terapeut og arbejder med undervisning og behandling af babyer, børn og voksne – og selvfølgelig også gravide kvinder.

Som underviser synes jeg, det er meget givende at arbejde med både graviditet, fødsel, kvinden efter fødslen og ikke mindst med babyer, deres trivsel og udvikling.

LÆS MERE