FØDSELSFORBEREDELSE ROSKILDE

FØDSELSFORBEREDELSE ROSKILDE

Fødselsforberedelse i Roskilde

Uanset hvilket fødselsforberedelse kursus i Roskilde du vælger, så lærer du de bedste teknikker til at spænde af, trække vejret optimalt og mindske dine smerter under fødslen. Og din kæreste/hjælper lærer at støtte dig bedst muligt undervejs.

På vores Premium og Weekend hold lærer du også om tiden efter fødslen, herunder amning, hverdagen med et spædbarn mv.

Al fødselsforberedelse i Roskilde foregår i Center for Liv på Ringstedgade 32A, 1. sal, 4000 Roskilde – tæt på tog, metro, bus og gratis parkering.

Hvilket fødselsforberedelse kursus i Roskilde?

Skal du gå til fødselsforberedelse Roskilde på et hold, eller vil du helst gå alene? Skal det være et intensivt forløb over en weekend (i København), eller vil du tage den med ro over 7 uger? Det er helt op til dig………

Fødselsforberedelse København åndedræt

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving Fødselsforberedelse Roskilde her

Center for Liv
Ringstedgade 32A, 1.
4000 Roskilde

Det er tæt på tog og busser. Og der er altid gratis parkeringspladser lige i nærheden.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected]

ANBEFALINGER

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise

MØD DINE UNDERVISERE

Mia Permin Olivarius
Mia Permin Olivarius
Jeg er psykomotorisk terapeut og underviser i fødselsforberedelse, træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik.

Som Mindful Moving fødselsforberedelsesinstruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de forandringer, som familieforøgelsen fører med sig.

Sofia Bartholin
Sofia Bartholin
Jeg er psykomotorisk terapeut og arbejder med undervisning og behandling af babyer, børn og voksne – og selvfølgelig også gravide kvinder.

Som underviser synes jeg, det er meget givende at arbejde med både graviditet, fødsel, kvinden efter fødslen og ikke mindst med babyer, deres trivsel og udvikling.