TAG FAT I OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

Dit navn*

Din e-mail*

Dit mobilnummer*

Emne

Din besked

MØD DINE UNDERVISERE

Pia Genet Rasmussen
Pia Genet Rasmussen
Jeg er stifter af Mindful Moving og forfatter til bogen Fødselsmod.

Samtidig er jeg psykomotorisk terapeut og zoneterapeut med masser af efteruddannelse i bagagen inden for bevægelse, psykologi, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.

LÆS MERE
Anna Raith Louring
Anna Raith Louring
Jeg er psykomotorisk terapeut og Mindful Moving instruktør.

Jeg har mange års undervisningserfaring i gymnastik og bevægelse, og jeg elsker at undervise. Og så brænder jeg for at give gravide og deres børn den bedste start på livet som familie.

LÆS MERE
Amanda Sørine Schou
Amanda Sørine Schou
Jeg er psykomotorisk terapeut og yoga instruktør.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børns sansemotoriske udvikling både individuelt og i grupper. Jeg tilbyder også individuelle behandlingsforløb til dig som er gravid, eller dig som har født.

LÆS MERE
Mia Permin Olivarius
Mia Permin Olivarius
Jeg er psykomotorisk terapeut og underviser i fødselsforberedelse, træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik.

Som Mindful Moving instruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de forandringer, som familieforøgelsen medfører.

LÆS MERE
Sofia Bartholin
Sofia Bartholin
Jeg er psykomotorisk terapeut og arbejder med undervisning og behandling af babyer, børn og voksne - og selvfølgelig også gravide kvinder.

Som underviser synes jeg, det er meget givende at arbejde med både graviditet, fødsel, kvinden efter fødslen og ikke mindst med babyer, deres trivsel og udvikling.

LÆS MERE
Maja Nusbaum
Maja Nusbaum
Jeg er psykomotorisk terapeut, medstifter af Mindful Moving og ejer Mindful Moving Huset i Svendborg.

Ud over at undervise i fødselsforberedelse underviser jeg jordemødre og sundhedsplejersker i, hvordan de i højere grad kan inddrage kroppen i deres arbejde med fødselsforberedelse, fødsel, amning og tilknytning.

LÆS MERE
Marie Munk
Marie Munk
Jeg er psykomotorisk terapeut og har længe undervist i bevægelse og dans, særlig med fokus på kvinder og relationen mellem forældre og barn.

Jeg brænder for at gøre fødslen til en styrkende oplevelse for kvinden, parret og deres samlede familie.

LÆS MERE

FIND OS LIGE HER

Bogholder Allé 58 i Vanløse

Ringstedgade 32A i Roskilde

Kattesundet 2 i Svendborg

Ærøvej 21-29 i Viborg