TAG FAT I OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Dit mobilnummer*

  Emne

  Din besked

  MØD DINE UNDERVISERE

  Pia Genet Rasmussen
  Pia Genet Rasmussen
  Jeg er stifter af Mindful Moving og forfatter til bogen Fødselsmod.

  Samtidig er jeg psykomotorisk terapeut og zoneterapeut med masser af efteruddannelse i bagagen inden for bevægelse, psykologi, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.

  LÆS MERE
  Anna Raith Louring
  Anna Raith Louring
  Jeg er psykomotorisk terapeut og Mindful Moving instruktør.

  Jeg har mange års undervisningserfaring i gymnastik og bevægelse, og jeg elsker at undervise. Og så brænder jeg for at give gravide og deres børn den bedste start på livet som familie.

  LÆS MERE
  Amanda Sørine Schou
  Amanda Sørine Schou
  Jeg er psykomotorisk terapeut og yoga instruktør.

  Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børns sansemotoriske udvikling både individuelt og i grupper. Jeg tilbyder også individuelle behandlingsforløb til dig som er gravid, eller dig som har født.

  LÆS MERE
  Mia Permin Olivarius
  Mia Permin Olivarius
  Jeg er psykomotorisk terapeut og underviser i fødselsforberedelse, træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik.

  Som Mindful Moving instruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de forandringer, som familieforøgelsen medfører.

  LÆS MERE
  Sofia Bartholin
  Sofia Bartholin
  Jeg er psykomotorisk terapeut og arbejder med undervisning og behandling af babyer, børn og voksne - og selvfølgelig også gravide kvinder.

  Som underviser synes jeg, det er meget givende at arbejde med både graviditet, fødsel, kvinden efter fødslen og ikke mindst med babyer, deres trivsel og udvikling.

  LÆS MERE
  Maja Nusbaum
  Maja Nusbaum
  Jeg er psykomotorisk terapeut, medstifter af Mindful Moving og ejer Mindful Moving Huset i Svendborg.

  Ud over at undervise i fødselsforberedelse underviser jeg jordemødre og sundhedsplejersker i, hvordan de i højere grad kan inddrage kroppen i deres arbejde med fødselsforberedelse, fødsel, amning og tilknytning.

  LÆS MERE

  FIND OS LIGE HER

  Bogholder Allé 58 i Vanløse

  Ringstedgade 32A i Roskilde

  Kattesundet 2 i Svendborg