Fødselsforberedelsesbog

Fødselsmod – brug din krop som hjælper

Af Pia Genet Rasmussen.

Nogle glæder sig til at skulle føde, andre er ved at gå i panik bare ved tanken. Uanset hvordan du har det, er der hjælp at hente i denne fødselsforberedelsesbog. Du får svar på alle de typiske spørgsmål om fødsler og lærer at fokusere mere på din krop end på dine tanker og spekulationer. For selv om der ikke findes rigtige eller forkerte fødsler og heller ikke en bestemt måde at føde på, handler den gode fødselsoplevelse om, at du lærer at slippe kontrollen og overgiver dig til alt det uforudsigelige med viden om, at du er klædt på til fødslen, og at du vil gøre det så godt, som du kan. I bogen Fødselsmod får du redskaberne til at opbygge mod til fødslen, så din fødselsoplevelse bliver så god som muligt, og din start på livet som mor også bliver det.

Køb bogen her:

Pris 199,- for den fysiske bog og 119,- for bogen i Epdf.

At have mod på at føde betyder, at du er klar til at slippe kontrollen og vove dig ud i den ukendte og uforudsigelige fødsel. Det betyder ikke, at du ikke er spændt, usikker og måske lidt bange, men det betyder, at du tør handle på trods af det. I eventyrene har de modige helte forskellige hjælpere og magiske virkemidler til at hjælpe sig. De virkemidler, du får i denne bog, er ikke magiske, men er brugbare kropslige redskaber, som kan være dine hjælpere under fødslen. Herudover har du også din kæreste eller en fødselshjælper og en omsorgsfuld jordemoder til at vise dig vej, når fødselsdagen oprinder. Fødselsmod kan du opbygge og arbejde med i hele graviditeten, så selve fødslen ikke er skræmmende i dine tanker. Bogen her viser dig hvordan.

Uddrag af lektørudtalelse:
Bogen er skrevet i et letlæseligt- og forståeligt sprog med mange råd og tips undervejs”. “Anbefales til alle størrelser biblioteker”. 

VI ANBEFALER…

Ved hjælp af forfatterens teknikker fik jeg modet og metoderne til at gå min fødsel i møde med ro i sindet og tillid til min krop. Bedre forberedt kan man næppe være. Jeg vil klart anbefale alle gravide, at gøre Fødselsmod til en del af den søde ventetid.

Elisabeth Fausing, speciallærer og snart mor for anden gang

God fødselsforberedelse handler om at kombinere kognitiv og kropslig viden. Det handler også om at turde slippe kontrollen og åbne op for det uforudsigelige, så fødslen får de bedste forudsætninger. Alt det kan du lære i den her bog, der får mine bedste anbefalinger.

Lene Skou Jensen, forfatter og jordemoder

Efter at have læst bogen og deltaget i Mindful Moving fødselsforberedelse føler jeg mig klar til min kommende fødsel. Jeg har fået redskaber til at lade mit hoved være meget mindre styrende, så jeg kan slippe kontrollen og lade min krop gøre, hvad den skal, og hvad der føles naturligt for den.

Tanja Bjerrum, skolelærer og førstegangsfødende