YOGA EFTER FØDSLEN

GÅ TIL YOGA EFTER FØDSLEN

Efterfødselsyoga er en effektiv og skånsom måde at genskabe kontakten til din krop efter fødslen. Til efterfødselsyoga hos Mindful Moving har vi fokus på stillinger, der styrker og toner din kernemuskulatur og bækkenbund, som jo er helt afgørende for at hele op efter fødslen.

Find dit hold til efterfødselsyoga i København.

FÅ STYRKEN TILBAGE

Som nybagt mor bruger du ofte din krop i statiske, akavede stillinger, der kan give ømme skuldre, nakke eller lænd. Her kan yoga hjælpe dig med at smidiggøre og styrke musklerne, så du får en følelse af lethed og frihed.

Udover de yogastillinger lærer du åndedræts- og meditationsteknikker, som kan hjælpe dig i de spændende øjeblikke, livet som mor byder på.

Baby er selvfølgelig med – enten på en måtte sammen med dig, eller tager sig en lur i barnevognen i vores hyggelige have lige udenfor vinduet.

Til efterfødselsyoga er du velkommen lige som du er – også selv om du er træt, trist eller mangler overskud.

BOOK EFTERFØDSELSYOGA I KØBENHAVN

Efterfødselsyoga består af 6 undervisningsgange á 1½ time. Der er max 12 deltagere på hvert hold. Du kan starte fra 8 uger efter fødslen. Pris: 990,-.

Drop in, hvis du ikke har mulighed for at deltage alle gange. SMS Amanda på tlf.: 50 56 71 29 eller mail: [email protected] og book din plads. Prisen er 175,-, der enten betales kontant eller Mobilepay 60684603.

BOOK HOLD I KØBENHAVN

Øvelser der styrker og smiddiggør

Åndedrætsøvelser og meditationsteknikker

MØD DIN UNDERVISER

Amanda Sørine Schou
Amanda Sørine Schou
Jeg er psykomotorisk terapeut og yoga instruktør.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børns sansemotoriske udvikling både individuelt og i grupper. Jeg tilbyder også individuelle behandlingsforløb til dig som er gravid, eller dig som har født.

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving yoga her

Bogholder Alle 58
2720 Vanløse

Det er tæt på tog, metro og alverdens busser. Og der er altid gratis parkeringspladser lige i nærhenden.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected]

LEDER DU EFTER ANDET?

Er du på udkig efter efterfødselstræning, babyrytmik eller massage? Der er mange muligheder for dig, der lige er blevet mor, og som har brug for lidt ekstra i hverdagen. Tjek det her…