Nyttige links og rabatter

Her finder du henvisninger til andre spændende hjemmesider, behandlere og webshops, som kan være nyttige før og under din graviditet og når dit barn er født.

Mindful Moving på Fyn
Maja Nusbaum er sammen med Pia Genet Rasmussen stifter af Mindful Moving konceptet i Danmark.
Udover at arbejde med fødselsforberedelse, hjælper Maja primært kvinder med at at stå stærkere i deres relationer til andre – og mere selvkærligt i relationen til sig selv og sin krop.
www.majanusbaum.dk

Svendborg Scanningsklinik.
Svendborg Scanningsklinik er en privat scanningsklinik for gravide. Tove Vad har lang erfaring som sygeplejerske, har en specialuddannelse og er certificeret i ultralydsscanning af gravide.
Klinikken tilbyder graviditetsscanninger til dig under hele din graviditet. Hos Tove er der god tid til hver eneste scanning. Alt vil blive set grundigt efter og forklaret så din scanning bliver en helt unik og personlig, hyggelig og god oplevelse.  Du får også billeder med hjem fra scanningen.
Svendborg Scanningsklinik skaber ro, tryghed og glæde i din graviditet. Det kan være ved en tidlig scanning, en kønsscanning, en tilvækst scanning eller en 3D/4D scanning.
Du kan få rabat på din næste scanning, hvis du går til Mindful Moving Fødselsforberedelse i Svendborg – spørg Maja om en rabatkode.
www.svendborgscanning.dk

Fødekar, slynger og meget mere… 
Hjemmefødsel i eget fødekar? – Her finder du flere forskellige fødekar at vælge imellem. Vi har også et stort udvalg af babyslynger og bæreseler, så du kan bære din baby trygt og godt.
www.mamaslife.dk

Slyngevugge med motor
Hos Mambantu kan du både købe og leje slyngevugger. Og så kan du købe en genial vuggemotor til slyngevuggen.
www.membantu.dk

Slynger og meget mere til babyen
I Sneglehuset finder du et udvalg af slynger, vikler, slyngevugger med mulighed for gratis slyngeundervisning i åbningstiden. Forretningen ligger i Søborg. Du kan også gratis låne slynge, vikle, mei tai eller bæresele. Det er også gratis at låne et fødekar.
www.sneglehuset.com

Sunde og naturlige babyer
Forfatter og online rådgiver for børnefamilier, som gerne vil gøre det nemt at leve sundt og grønt.
www.rebeccapersson.com

Naturlig sundhed til dit barn 
Giv dit barn et stærkt immunforsvar. Få sundhed og overskud i familien. Få en gratis e-guide på hjemmesiden. Vær gæst i Klub Æblebørn en hel måned. Følg bloggen og få gratis tips og råd. Naturlig Sundhedsplejerske Anette Straadt Opstrup.
www.æblebørn.dk

Sund kost og livsstil før og under graviditeten
Akupunktur og jordemoder Susanne Brommann, der har speciliseret sig i behandling af barnløse og gravide. Susanne tilbyder også konsultationer før graviditet mhp optimering af kost og livsstil mv, graviditetsundersøgelser og efterfødsels konsultationer med henblik på gennemgang af fødselsforløbet, genoptræning af bækkenbunden, ammeproblemer mv.
www.gentofte-aku.dk

Mindful Moving – bevægelse for gravide, babyer, stressramte og meget mere
Mindful Moving er en bevægelsesform, der handler om at få løst op for problemstillinger gennem bevægelse.
www.mindfulmoving.dk