MØD DINE UNDERVISERE

Pia Genet Rasmussen
Pia Genet RasmussenKøbenhavn
Jeg er stifter af Mindful Moving og forfatter til bogen Fødselsmod.

Samtidig er jeg psykomotorisk terapeut og zoneterapeut med masser af efteruddannelse i bagagen inden for bevægelse, psykologi, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.

Anna Raith Louring
Anna Raith LouringKøbenhavn
Jeg er psykomotorisk terapeut og Mindful Moving instruktør.

Jeg har mange års undervisningserfaring i gymnastik og bevægelse, og jeg elsker at undervise. Og så brænder jeg for at give gravide og deres børn den bedste start på livet som familie.

Amanda Sørine Schou København
Amanda Sørine Schou København
Jeg er psykomotorisk terapeut og yoga instruktør.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børns sansemotoriske udvikling både individuelt og i grupper. Jeg tilbyder også individuelle behandlingsforløb til dig som er gravid, eller dig som har født.

Mia Olivarius
Mia OlivariusRoskilde
Jeg er psykomotorisk terapeut og underviser i fødselsforberedelse, træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik. Jeg tilbyder efterfødselsmassage, bearbejdende efterfødselssamtaler og afholder retreats.

Som Mindful Moving fødselsforberedelsesinstruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de forandringer, som familieforøgelsen fører med sig.

Sofia Bartholin
Sofia BartholinRoskilde
Jeg er psykomotorisk terapeut og arbejder med undervisning og behandling af babyer, børn og voksne – og selvfølgelig også gravide kvinder.

Som underviser synes jeg, det er meget givende at arbejde med både graviditet, fødsel, kvinden efter fødslen og ikke mindst med babyer, deres trivsel og udvikling.