FØDSELSFORBEREDELSE KØBENHAVN

FØDSELSFORBEREDELSE KØBENHAVN

Fødselsforberedelse København er i Mindful Moving husets lyse, lækre lokaler med plads til dig.

Uanset hvilket fødselsforberedelse kursus du vælger, lærer du de vigtigste teknikker til at spænde af og trække vejret optimalt. For under fødslen skal du lade kroppen gøre arbejdet ved at bruge alle de teknikker, du har trænet som gravid. Fødselsforberedelse København giver dig altid de bedste redskaber til at få en god fødsel og en god start på livet som mor.

Al fødselsforberedelse i København foregår på Bogholder Alle 58 i Vanløse. Du kan tage tog, metro og bus hertil, og kommer du i bil, er der altid gratis parkeringspladser lige i nærheden.

På alle hold er der er en ekstra undervisningsgang for flergangsfødende. Læs mere og tilmeld dig her.

HVILKET FØDSELSFORBEREDELSE KURSUS?

Skal du gå til fødselsforberedelse København på et hold, eller vil du helst gå alene? Skal det være et intensivt forløb over en weekend, eller vil du tage den med ro over et par måneder? Det er helt op til dig, hvad du synes, er det bedste kursus. Uanset hvilket hold du tilmelder dig, er du velkommen til vores ekstra undervisningsgang for flergangsfødende.

Fødselsforberedelse København åndedrætstræning
Fødselsforberedelse København venepumpe bækken
Fødselsforberedelse København åndedrætstræning
Fødselsforberedelse København åndedræt

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving Fødselsforberedelse København her:

Bogholder Alle 58
2720 Vanløse

Det er tæt på tog, metro og alverdens busser. Og der er altid gratis parkeringspladser lige i nærheden.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected] 

Der er desværre ikke meget kropslig fødselsforberedelse på de Københavnske hospitaler. Du kan se Hvidovre Hospitals tilbud her, Rigshospitalets tilbud her og Herlev Hospitals her.

ANBEFALINGER

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise

MØD DINE UNDERVISERE

Pia Genet Rasmussen
Pia Genet Rasmussen
Jeg er stifter af Mindful Moving og forfatter til bogen Fødselsmod.

Samtidig er jeg psykomotorisk terapeut og zoneterapeut med masser af efteruddannelse i bagagen inden for bevægelse, psykologi, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.