FØDSELSFORBEREDELSE – PREMIUM

GÅ TIL PREMIUM FØDSELSFORBEREDELSE

Fødselsforberedelse sammen…

Jeg fødte i går den fineste lille pige. Fødslen kunne ikke være gået bedre. Jeg brugte alle de teknikker, jeg lærte til fødselsforberedelse, og det lykkedes mig at falde i søvn mellem veerne. Jeg er så glad og taknemmelig over at have fået den så brugbare undervisning – tusind tak“.

Sådan skrev Lina til os efter sin fødsel. Hun havde været på Mindful Moving Premium fødselsforberedelse som 1.000-vis af andre kvinder før hende. Premium er bare vores allermest populære kursus!

Din ekstra mødregruppe

Mange fra Premium holdene ses igen. Både i graviditeten og efter fødslen, og går endda på efterfødselskursus sammen. For som mange siger… “Det er jo min anden mødregruppe“. Det skyldes helt sikkert, at Premium går i dybden, I mødes ofte, og deler sjov, udfordringer og bekymringer sammen.

HVAD FÅR DU MED PREMIUM?

Vi mødes 8 gange i 2¼ time:

Du får styr på alle de vigtige afspændings- og vejrtrækningsteknikker, som du skal bruge under fødslen. Fx til at styre smerterne undervejs.

Du og din kæreste (eller fødselshjælper) lærer alt om fødslen, amning og om tiden efter fødslen

Du bliver undervist af faguddannede psykomotoriske terapeuter og jordemødre.

Du har adgang til alt undervisningsmateriale, afspændingsøvelser, lydfiler og et hav af videoer.

Og særligt hyggeligt… Efter fødslen mødes vi alle sammen med babyer. Og der er virkelig meget at tale om!

FIND DIT HOLD

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Du går til fødselsforberedelse i lyse, lækre lokaler sammen med andre kvinder i nøjagtigt samme situation som dig. Det er super nærvær, det er gode venskaber (måske for livet), og det er hamrende sjovt.

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede jordemødre og psykomotoriske terapeauter, der er fagligt specialiserede i kroppen, det mentale nervesystem, i graviditeten og i fødslen.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Du går til fødselsforberedelse i lyse, lækre lokaler sammen med andre kvinder i nøjagtigt samme situation som dig. Det er super nærvær, det er gode venskaber (måske for livet), og det er hamrende sjovt.

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med professionelt uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger) og jordemødre, der er fagligt specialiserede i kroppen, i motorikken, i graviditeten og i fødslen.

ANDRE HOLDTYPER?

Måske har du lyst til at tjekke andre holdtyper ud, eller måske er du mest til fødselsforberedelse helt privat? Se hvordan du også kan gå til fødselsforberedelse…

ANBEFALINGER

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise