BLIV KLAR TIL DIN FØDSEL

Kom til fødselsforberedelse

Til fødselsforberedelse hos Mindful Moving bliver du fuldstændig klar til fødslen. Vi træner de vigtige åndedræts- og afspændingsøvelser, som lindrer smerterne. Og vi træner dit mindset, så du kan bevare roen og være i nuet under fødslen.

Din kæreste/hjælper skal jo også være klar til fødslen og er derfor med til en del af undervisningen. Her vil der både være teorioplæg og praktisk undervisning, så han/hun bliver din super fødselshjælper.

På Premium og Weekend holdene er du sammen med andre gravide og får her et fantastisk fællesskab – og dermed et rum til at tale om de ting, der fylder i din graviditet.

Du er i professionelle hænder til fødselsforberedelse hos Mindful Moving, da du undervises af jordemødre og psykomotoriske terapeuter.

Hvad siger andre:

“Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi lærte at lytte. Ikke bare med ørerne, men med kroppen. Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.”

Sådan ser Louise Emilie tilbage på sin fødsel af Svend Emil, og på den hjælp hun fik fra at gå til fødselsforberedelse hos Mindful Moving. Læs hele Louise Emilie og andres fødselsberetninger her.

Til fødselsforberedelse hos Mindful Moving lærer du også de vigtige teknikker til at spænde af, trække vejret optimalt og lade kroppen gøre arbejdet. Du får altså redskaberne til en god fødselsoplevelse.

Loading...

Hvilken fødselsforberedelse?

Skal du gå til fødselsforberedelse på et hold, eller vil du helst gå alene? Skal det være et intensivt forløb over en weekend, eller vil du tage den med ro over 7 uger måneder? Eller vil du helst have en online introduktion og træne videre derhjemme? Det er helt op til dig, hvad du synes er det bedste kursus.

Find dit kursus

Find det hold eller det kursus der passer bedst til dig i en by tæt på, hvor du bor.
Kursusstederne er tæt på offentlig transport, og du kan også let parkere gratis, hvis du kommer i bil.

Hvornår skal du starte?

Skal du på holdundervisning, skal du typisk starte efter uge 20, og helst ikke senere end uge 32, hvis du skal nå at få alt med inden din fødsel.

Er du til online-hold med selvstudier eller privatundervisning, kan du godt vente til lidt senere. Men vent ikke længere end uge 36.

Mindful Moving fødselsforberedelse findes flere steder i Danmark. Vælg dit kursus i København eller Roskilde.

Måske tilbyder din kommune fødselsforberedelse. Det kan du finde ud af her.

Professionelle undervisere

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger) og jordemødre, der er fagligt specialiserede i kroppen, i graviditeten og i fødslen.

Det er altså professionelle instruktører med specialistuddannelse og masser af års erfaring i bagagen, der guider dig gennem kurset og lærer dig stort set alt om, hvad der sker under fødslen, og hvordan du og din krop bedst arbejder med.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Glæd dig til at gå til fødselsforberedelse med uddannede psykomotoriske terapeauter (det der før hed afspændingspædagoger) og jordemødre, der er fagligt specialiserede i kroppen, i motorikken, i graviditeten og i fødslen.

Det er altså professionelle instruktører med specialistuddannelse og masser af års erfaring i bagagen, der guider dig gennem kurset og lærer dig stort set alt om, hvad der sker under fødslen, og hvordan du og din krop bedst arbejder med.

Anbefalinger

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise