PIA GENET RASMUSSEN – KØBENHAVN

Fødselsforberedelse København Pia

Vælger du at gå til fødselsforberedelse eller efterfødselstræning i København, er jeg en af dem, du kommer til at møde.

Jeg er stifter af Mindful Moving fødselsforberedelse og forfatter til bogen Fødselsmod. Og så underviser jeg i fødselsforberedelse, efterfødsel og uddanner nye Mindful Moving instruktører.

Min baggrund for at kunne give et godt og udbytterigt kursus er, at jeg er forfatter, psykomotorisk terapeut og zoneterapeut. Og så har jeg masser af efteruddannelse i bagagen inden for bevægelse, psykologi, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.

Graviditet, fødsler, efterfødsel og børn er mit hjertebarn, og de sidste mange år har jeg specialiseret mig inden for dette felt. Dette har blandt andet medført, at jeg har været med til at lave videoer om åndedræt, bækken, venepumpe og afspænding på Gravid-app’en, som Komiteen for Sundhedsoplysning og Jordemoderforeningen har udgivet. Og også, at jeg sprang ud som forfatter med bogen Fødselsmod, og lige nu er tilknyttet Club Matas Mamma som én af deres eksperter.

Mit ønske er, at gravide, der går hos Mindful Moving, får viden til både hoved og krop. De skal have tryghed og tillid til kroppen, så de kan give slip og møde fødslen med en afspændt krop og et roligt åndedræt, der instinktivt tilpasser sig fødslens forskellige faser. Målet er, at de skal kunne føde uden frygt og med troen på, at uanset hvordan fødslen går, så har de styrken og kræfterne til at klare det.

Jeg er selv mor til Sebastian og tvillingerne Sidsel og Mathias.

Kontakt mig på 60 68 46 03 og [email protected]