EFTERFØDSELSTRÆNING

TRÆNING NÅR DU HAR FØDT

Det kan være svært at komme igang igen efter fødslen! Måske får du ikke sovet nok, måske ved du ikke rigtigt, hvad du skal lave og hvor meget du må lave, hvis du fx. har bristninger. Og hvad skal du lave med dit lille barn, så du får stimuleret de vigtige sanser?

Alt dette og meget mere lærer du til Mindful Moving efterfødselstræning.

MED SKØNNE BABYER OG MØDRE

Du kan vælge mellem disse efterfødselshold:

  • Efterfødselstræning fra 14 dage efter fødslen
  • Efterfødselstræning fra 3 mdr. efter fødslen

Efterfødselstræning er sjovt og fuld af nærvær. Vi laver øvelser, der styrker og stabiliserer din krop, så du kommer i form efter fødslen. Vi laver afspænding og stræk, vi leger, synger og laver babymotorik. Og så taler vi selvfølgelig sammen om alt det, der rører sig i livet som ny mor.

BOOK DIT HOLD

Der er højst 11 deltagere på vores hold til efterfødselstræning. Så der er masser af plads til dig og til din baby.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Du bliver undervist af psykomotoriske terapeuter, der har en stor anatomisk og fysiologisk viden. Du kan derfor trygt stole på, at din underviser er veluddannet og faglig kompetent. Og at hun ved, hvad du må og ikke mindst ikke må lave af træning, når du lige har født.

Underviserne hos Mindful Moving er også specialister i motorik for babyer og små børn. Og har derfor viden om, hvordan du bedst støtter dit barn i sin motoriske udvikling.

LEDER DU EFTER ANDET?

Er du på udkig efter babyrytmik, efterfødselsyoga eller massage? Der er mange muligheder for dig, der lige er blevet mor, og som har brug for lidt ekstra i hverdagen. Tjek det her…