AMMEHJÆLP OG BARSELSHJÆLP

AMME- OG BARSELSHJÆLP TIL DIG OG DIN BABY

Mange nye mødre synes, at det er svært at få gang i amningen. Måske er du i tvivl om dit barn får mælk nok. Måske har dit barn en lidt forkert sutteteknik, der giver dig sår og revner på brystvorterne. Eller måske har du et dårligt ammeforløb bag dig, og nu har brug for støtte og opbakning til amningen denne gang. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, skal du vide, at du ikke er alene, og at der er masser af hjælp at hente.

Det kan også være, at der slet ikke er problemer med amningen, men at dit barn græder meget og er urolig, fordi det har ondt i maven, sovet for lidt, har ondt i nakken eller måske noget helt andet.

Livet med et spædbarn kan ikke forklares, men skal erfares. Derfor er specielt førstegangsmødre og fædre usikre på, om de gør det rigtige. Samtidig er der ofte mange mennesker omkring en, der mener, at der findes en rigtig og forkert måde at være sammen med barnet på. Men det er der ikke. Du og dit barn skal sammen lære hinanden at kende og være sammen på jeres helt specielle måde.

DU KAN FÅ HJÆLP

I vores barselscafe i Vanløse får du hjælp til at komme igennem den første og ofte ensomme og usikre tid som forældre. Vi har mange års erfaring med barsel, familiedannelse, amning og babyomsorg. Og vi brænder for at bruge alt vores viden og erfaring på at hjælpe dig og din baby med at få en god start sammen.

I barselscafeen er vi sammen i 2½ time, så vi har god tid til at finde ud af, hvorfor din baby er urolig. Måske er du så heldig, at der også er andre nybagte mødre og fædre i barselscafeen sammen med dig, så I kan dele og bruge hinandens erfaringer. Det vi blandt andet kigger på er

  • amning, sutteteknik og ammestillinger
  • om baby har problemer med tarmene, er låst nakke eller andre kropslige ting, der gør baby urolig
  • hvor meget eller måske hvor lidt baby sover
  • hvordan du har det som mor (eller far)

Og sidst men ikke mindst så hygger vi os, griner og spiser lækker mad. Vi sørger for indkøb. Maden laver vi sammen.

Har du akut brug for hjælp til amning, skal du ikke vente til ammecafeen har åben, men straks booke en tid hos Pia Genet Rasmussen på tlf. 6068 4603 eller mail [email protected] 

massage efter fødslen

BOOK DIN TID I KØBENHAVN

Pris: 700,- kr. for 2½ times amme- og barselshjælp og mad til 2 personer. Kommer du kun 1 person, skriver du 1person under kupon, og der bliver fratrukket 50,- kr. 

Barselscafe’en åbner først i 2020. Hold øje med hjemmesiden:

Tjek også trivselstegn på Jordemoderforeningens hjemmeside.
Lidt gode råd til, hvordan du selv stimulerer mælkeproduktionen.
Og her kan du læse om, hvorfor netop du er eksperten på dit barn :). 

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving amme- og barselscafé her

Bogholder Alle 58
2720 Vanløse

Det er tæt på tog, metro og alverdens busser. Og der er altid gratis parkeringspladser lige i nærhenden.

Har du spørgsmål? Skriv til [email protected].

LEDER DU EFTER ANDET?

Er du på udkig efter privat efterfødselstræning, ammehjælp, babyrytmik eller andet? Der er mange muligheder for dig, der lige er blevet mor, og som har brug for lidt ekstra i hverdagen. Tjek det her…