BABYRYTMIK

KOM MED TIL BABYRYTMIK

Til babyrytmik lærer du, hvordan du ser og understøtter dit barns motoriske udvikling. Det sker gennem leg, sang og bevægelse. Vi har hele tiden fokus på kontakt og nærvær og på at dit barn får stimuleret sine sanser og grundmotorik i trygge og genkendelige rammer.

BABYER OG MØDRE ELSKER DET…

Til babyrytmik får du tips og ideer, som du også kan bruge derhjemme. Vi leger f.eks. med tørklæder, rasleæg, sæbebobler og faldskærm. Og der er masser af tempo og tumlerier…….og det modsatte!

Vi har aller flest praktisk øvelser, men også små oplæg om grundmotorik, sanser og kontakt. For du skal vide, hvorfor vi gør som vi gør!

Der er varmt i undervisningslokalet, og du kan eventuelt tage tøjet af dit barn. Det er naturligvis for både mor og far og I må gerne skiftes til at komme.

BOOK DIT HOLD

Der er højst 10 deltagere på vores rytmik hold i København og højst 12 deltagere på vores hold i Roskilde. Vælg hold for 3-5 mdr., 6-8 mdr., 4-7 mdr., 9-12 mdr. og 1-2 år.

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Du bliver undervist af psykomotoriske terapeuter, der har en stor anatomisk og fysiologisk viden. Du kan derfor trygt stole på, at din underviser er veluddannet og faglig kompetent.

Underviserne hos Mindful Moving er også specialister i motorik for babyer og små børn. Og har derfor viden om, hvordan du bedst støtter dit barn i sin motoriske udvikling.

LEDER DU EFTER ANDET?

Er du på udkig efter efterfødselstræning, efterfødselsyoga eller massage? Der er mange muligheder for dig, der lige er blevet mor, og som har brug for lidt ekstra i hverdagen. Tjek det her…