Mindful Moving Fødselsforberedelse Instruktørkurset:

Kurset er for dig:

  • der ønsker at arbejde med gravide, fødselsforberedelse og efterfødsel
  • der brænder for at undervise i fødselsforberedelse, der er opbygget over den frie kropsdynamiske bevægelsesform
  • der har lyst til at lære, hvordan man giver gravide rum og mulighed for at bevæge sig ud i den improviserede bevægelse, undersøgelsen og refleksionen. Og hermed træne de gravide i at give slip på tankerne, kontrollen, mærke deres krop og være til stede i nuet
  • der ønsker at give gravide de optimale betingelser for en god fødsel og en god start på livet som mor og samtidig selv få et fantastisk tilfredsstillende arbejdsliv

Kursets indhold

Kurset vil være en blanding af teori og praksis. Når du er færdig med kurset, vil du straks kunne gå i gang med at undervise i Mindful Moving Fødselsforberedelse.  

Næste kursus afholdes følgende dage:

Lørdag den 23. april 2022 fra kl. 10.00 til 17.00
Søndag den 24. april 2022 fra kl. 10.00 til 17.00
og
Lørdag den 11. juni 2022 fra kl. 10.00 til 17.00
Søndag den 12. juni 2022 fra kl. 10.00 til 17.00

Der vil være en del hjemmearbejde mellem de 2 weekender.

Pris:    13.900,- kr.
Prisen inkluderer kompendium, herunder 8 færdige programmer, så du er klar til at undervise de gravide umiddelbart efter kurset. Læring om salg og markedsføring, supervisionstimer mellem de 2 weekender, medlemskab af det psykomotoriske netværk af Mindful Moving Fødselsforberedelse Instruktører med faglig sparring og et årligt seminar. Landsdækkende PR, når dine hold er på hjemmesiden.
Der er fuld forplejning alle 4 dage.

Der er nogle forbehold og forpligtelser ved at være Mindful Moving instruktør. Kontakt Pia Genet Rasmussen på enten telefon 60 68 4603 eller mail [email protected], hvis du vil have disse tilsendt.

Tilmelding: Vi vil gerne tale med dig, inden du tilmelder dig kurset, på den måde kan vi være sikre på, at kurset vitterligt er noget for dig. Send en mail til [email protected], hvis ønsker at tilmelde dig.

 

Læs her hvad Mia, en tidligere deltager, der blev Mindful Moving instruktør for en del år siden, siger om at være instruktør: 

“Mindful Moving er et genialt koncept! Det er yderst gennemtænkt, velafprøvet og med et højt fagligt niveau. Jeg har derfor kunnet gå ud og undervise i Mindful Moving fødselsforberedelse med det samme efter endt kursus. Samtidig har jeg fået utrolig meget hjælp og sparring til at starte mine hold op, og det har været guld værd at blive en del af et netværk af andre selvstændige undervisere, der på forhånd har gjort sig en masse erfaringer, som jeg har kunnet drage nytte af. På den måde er der blevet skabt et fundament, som alle instruktører kan stå på og høste fra. 

Selve undervisningsprogrammerne virker efter hensigten, og jeg får kun positive tilbagemeldinger fra deltagerne på mine hold. 

Så har du lyst til at undervise i fødselsforbredelse, og har du gejst til at være med til at udbrede Mindful Moving fødselsforberedelse? Så kan jeg på det varmeste anbefale instruktørkurset”.