MASSAGE

DU OG DIN BABY SKAL HAVE DET GODT!

En graviditet og fødslen kan være en hård omgang for dig og din krop. I graviditeten har du måske brug for hjælp til at afspænde kroppen og afhjælpe graviditetsgener? Der er ofte også brug for ekstra omsorg og afspænding, når du har en travl hverdag med en lille baby.

Hos Mindful Moving kan du bestille tid til en skøn afspændende massage. Det er forkælelse og omsorg til dig og afhjælper samtidig kropslige gener.

Hvis din baby har ondt i maven, sover dårligt, er meget urolig mv, kan en baby behandling også gøre underværker!

HVAD HAR DU BRUG FOR?

GRAVID MASSAGE

Du kan både booke en tid til gravid massage, når du ønsker at prioritere tid til forkælelse og omsorg, og når du vil afhjælpe graviditetsgener, så som smerter i bækkenet, ondt i lænden, hovedpine, forstoppelse, uro i kroppen mv.

MASSAGE

Du kan både booke en tid til massage, når du trænger til en velfortjent pause, og når du vil afhjælpe smerter i lænd, bækken, skuldre, nakke, hoved, arme, fødder, svag bækkenbund, delte mavemuskler mv.

BABY BEHANDLING

Baby behandling hjælper babyer, der er meget urolige. Det kan f.eks være, at din baby sover dårligt, har ondt i maven, er urolig under amning, ikke vil ligge på maven, mest kigger til den ene side, har et skævt baghoved eller ikke udvikler sig motorisk