Babymassage kursus

Babymassage og zoneterapi kursus for dig og din baby

Babymassage og zoneterapi

Babymassage kurset er 1 times hyggestund med ro og nærvær for både dig og din baby. Under massagen får både du og baby udskilt det vigtige tilknytningshormon oxytocin. Oxytocinet påvirker også humøret og gør jer mere glade og rolige – også efter undervisningen.

På kurset lærer du flere gode massageteknikker med blide greb og stræk, som løsner spændinger i babys krop. Du lærer også nogle af de vigtige zoneterapipunkter, så du kan hjælpe din baby, når tarmene driller og berolige nervesystemet, når det trænger til det.

Følesansen er en af de vigtige sanser at få stimuleret for babyer, og du er sikkert allerede intuitivt i gang med at nusse din baby flere gange om dagen. Og det er godt. For berøring er vigtig for den motoriske udvikling og udvikling af hele nervesystemet. Samtidig giver massagen både dig og baby en stund med intens samvær.

Din baby skal max. have 20 min. babymassage, så vi har god tid på kurset til, at du kan skifte, give mad mv. Vi har også tid til at tale om, hvordan du og baby har det. Og vi undervisere, der har en stor erfaring med spædbørn, amning, barselskroppen, deler gerne vores viden med dig.

Hvordan foregår babymassage kurset?

Vi starter med at komme tilstede og skruer ned for tempoet med en kop te, lidt snack og en snak om, hvordan baby trives. Herefter går vi i gang med babymassagen og zoneterapi. Vi er 2 undervise og har rigelig med tid til både dig og din baby.

Babymassagen foregår som udgangspunkt uden tøj (vi beholder bleen på) og vi bruger en god, ny økologisk babyolie til massagen.

Book dit kursus

Babymassage kurset varer ca. 1 time.
Pris: 290,-

babymassage

Find os lige her

Du finder Mindful Moving babymassage her

Bogholder Alle 58
2720 Vanløse

Det er tæt på tog, metro og alverdens busser. Og der er altid gratis parkeringspladser lige i nærheden.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til info@mindfulmoving.dk

Leder du efter andet?

Er du på udkig efter efterfødselstræning, babyrytmik, babymassage, efterfødselsyoga eller massage? Der er mange muligheder for dig, der lige er blevet mor, og som har brug for lidt ekstra i hverdagen. Tjek det her…

Mød dine undervisere

Amanda Sørine Schou
Amanda Sørine Schou
Jeg er psykomotorisk terapeut og yoga instruktør.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børns sansemotoriske udvikling både individuelt og i grupper. Jeg tilbyder også individuelle behandlingsforløb til dig som er gravid, eller dig som har født.

Pia Genet Rasmussen
Pia Genet Rasmussen
Jeg er stifter af Mindful Moving og forfatter til bogen Fødselsmod.

Samtidig er jeg psykomotorisk terapeut og zoneterapeut med masser af efteruddannelse i bagagen inden for bevægelse, psykologi, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.