Privatlivspolitik.

Vores privatlivspolitik:

Som du nok har hørt om, er der trådt en ny databeskyttelsesordning (GDPR) i kraft. Den nye persondataforordning indeholder skærpede krav til virksomheders behandling af personoplysninger. Virksomheder skal fremover dokumentere, at de passer godt på de betroede persondata og agerer lovligt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Mindful Moving Gravid vil naturligvis overholde den nye persondatalov. Læs mere herunder:

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er www.mindfulmovinggravid.dk. Vores hovedafdeling hører til i København, herudover er der underafdelinger, der fungerer som selvstændige virksomheder, forskellige steder i Danmark.

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor indsamler vi det?

Til brug for vores undervisning og kommunikation med dig indsamler vi de personlige oplysninger, du selv afgiver. Det er:

  • Navn
  • Mailadresse
  • Telefonnr.
  • Evt. terminsdato
  • Evt. fødselsdato for dit barn
  • Evt. adresse hvis du har købt noget, der skal sendes til dig

Vi skal nok passe godt på dine personlige oplysninger. De vil aldrig blive overgivet eller solgt til tredjepart. De vil kun blive videregivet til den virksomhed, afdeling og instruktør af Mindful Moving fødselsforberedelse, som du hører til.

Hvis du har tilmeldt dig holdundervisning, vil dine kontaktoplysninger også blive delt med de andre deltagere på holdet, så I kan kommunikere med hinanden. Du har altid dog altid ret til at forblive anonym i forhold til andre deltagere, hvis du ønsker det.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent streng for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: www.automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Bruger du vores kontraktformularer, angiver du i de fleste tilfælde dit navn, mailadresse, telefonnummer og i nogle tilfælde din terminsdato. Vi beholder kontraktformularindsendelserne i en kort periode – max. 1 år – til brug for vores kundeservice overfor dig. Vi bruger ikke dine personoplysninger til markedsføring.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er for at gøre det lettere for dig, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på www.mindfulmovinggravid.dk, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din login information og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på www.mindfulmovinggravid.dk kan indeholde indlejret indhold som fx videoer, billeder, artikler osv. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Vi bruger WooCommerce Google Analytics Integration pakke. Du kan altid fravælge denne Analytics sporing ved ikke at acceptere cookies.

Plugin’et skaber integration mellem Google Analytics og WooCommerce. Du kan altid linke en henvisning til et køb og tilføje transaktionsoplysninger til dine Google Analytics-data. Det understøtter også den nye Universal Analytics, eCommerce og forbedret eCommerce event tracking.

Hvem vi deler dine data med

I vores webshop bruger vi eksterne samarbejdspartnere til vores betalingssystem. Det drejer sig om Bambora og Nets.

Til brug for udsendelse af digitalt kompendium på vores fødselsforberedelse hold bruger vi MailChimp.

Dine oplysninger vil på intet tidspunkt blive overdraget eller være tilgængelig for andre.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på www.mindfulmovinggravid.dk, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med en bestilling/ordre, bliver slettet, når de ikke længere er relevante i forhold til den gældende lovgivning, herunder lovkrav omkring bogføring og skat.

Har du brugt vores kontraktformularer beholder vi dine oplysninger i en kort periode – max. 1 år.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Hvis du vil høre mere om vores behandling af dine persondataoplysninger, er du meget velkommen til at sende en skriftlig anmodning til [email protected]. I den forbindelse kan du blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Hvordan vi beskytter dine data

Hjemmesiden har installeret Wordfence for at beskytte mod hacker angreb.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har lov til at tilgå disse.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Vi har opsat forskellige alarmer, så vi får besked, hver eneste gang nogle forsøger at logge sig ind som administrator på websitet.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud har vi procedurer, der sikrer, at vi hurtigt lukker ned for alle data.

Vores webshop

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.

Informationer som vi samler og gemmer

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Lokation, IP-adresse og browsertype
  • Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber kurser eller varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, evt. terminsdato, evt. leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

  • Sender dig information om din konto og ordre
  • Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsæt din konto til vores webshop
  • Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt og evt. leveringsadresse.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

  • Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og
  • Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og evt. forsendelse.

Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Betalinger

Vi modtager betalinger via Bambora (www.bambora.com/da/dk/) og Nets (www.nets.eu/dk-da). Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til dem, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Back to Top

Louise, 32 år:

Først under fødslen forstod jeg, hvor meget de teknikker, jeg havde lært og indøvet, kunne bruges til at bevare roen, afspænde kroppen og fokusere på nuet, og det hjalp mig i hver eneste ve og ve-pause - tusind, tusind tak for det.

Se flere anbefalinger →