Presse

 

Vores Børn GRAVID

PresseAf Elisabeth Lykke Nielsen

Få øvelser der duer! Bliv godt klædt på til fødslen, hvad enten du er til afslapning i vand, vejrtrækning i grupper eller benhårde facts fra eksperterne.

Læs mere her →

Presse

Vores Børn GRAVID

Af Anna Rossman Thejsen

Bladet GRAVID har spurgt 3 førstegangsfødende om deres erfaringer med fødselsforberedelse.

Læs mere her →

Presse

babybusiness.dk

Af Christina Thorup:

Har du overvejet, om du har brug for fødselsforberedelse? Jeg har testet Mindful Moving Fødselsforberedelse i København, og du kan her læse om mine oplevelser på holdet

Læs mere her →

Presse

babybusiness.dk

Af Christina Thorup:

I 8 uger før min fødsel fulgte jeg et fødselsforberedelseskursus hos Mindful Moving på Frederiksberg. Jeg var spændt på, hvor meget jeg kunne bruge fra kurset, og om jeg efter fødslen ville synes, de værktøjer og metoder vi havde lært, ville hjælpe mig.

Læs mere her →


Presse

Tidsskrift for jordemødre

Af Anne-Marie Kjeldset:

De bevægemønstre, vi lærer under vores opvækst, er ikke altid hensigtsmæssige, når vi stilles over for store fysiske og psykiske udfordringer. Mindful Moving guider gravide til at lære kroppen at kende på ny og reflektere over de oplevelser, det giver.

Læs mere her →


Presse

Gravida – side 45

Langt de fleste former for fødselsforberedelse arbejder med åndedrættet og det gør de gravide også, når de går til fødselsforberedelse hos Mindful Moving. Der er bare ikke nok til nutidens kvinder, der er vant til at have kontrol over alt.

Læs mere her →

Back to Top

Louise, 32 år:

Først under fødslen forstod jeg, hvor meget de teknikker, jeg havde lært og indøvet, kunne bruges til at bevare roen, afspænde kroppen og fokusere på nuet, og det hjalp mig i hver eneste ve og ve-pause - tusind, tusind tak for det.

Se flere anbefalinger →