Nyttige links

Her finder du henvisninger til andre spændende hjemmesider, behandlere og webshops, som kan være nyttige før og under din graviditet og når dit barn er født.

Mindful Moving – bevægelse for gravide, babyer, stressramte og meget mere
Minfdful Moving er en bevægelsesform, der handler om at få løst op for problemstillinger gennem bevægelse.
www.mindfulmoving.dk

Mindful Moving på Fyn
Naja Nusbaum er sammen med Pia Genet Rasmussen stifter af Mindful Moving konceptet i Danmark. På Fyn har Maja stor succes med Mindful Moving hold for stressramte.
www.majanusbaum.dk

Slynger og meget mere til babyen
I Sneglehuset finder du et udvalg af slynger, vikler, slyngevugger med mulighed for gratis slyngeundervisning i åbningstiden. Forretningen ligger i Søborg. Du kan også gratis låne slynge, vikle, mei tai eller bæresele. Det er også gratis at låne et fødekar.
www.sneglehuset.com

Sunde og naturlige babyer
Forfatter og online rådgiver for børnefamilier, som gerne vil gøre det nemt at leve sundt og grønt.
www.rebeccapersson.com

Naturlig sundhed til dit barn 
Giv dit barn et stærkt immunforsvar. Få sundhed og overskud i familien. Få en gratis e-guide på hjemmesiden. Vær gæst i Klub Æblebørn en hel måned. Følg bloggen og få gratis tips og råd. Naturlig Sundhedsplejerske Anette Straadt Opstrup.
www.æblebørn.dk og www.klubæblebørn.dk

Akupunktur og zoneretapi til dig og din baby 
Akupunktur og Zoneterapi til gavn for din frugtbarhed, støtte til din graviditet og hjælp, hvis du har et meget grædende spædbarn. Behandlingerne foregår på Østerbro i København.
www.lonesimonsen.dk

Bæredygtige helseprodukter
Worldcare er en Webshop med bæredygtige helseprodukter, bl.a. menstruationskoppen DivaCup som gør det nemt, billigt, hygiejnisk, sundt, diskret og grønt at ha det røde. For kvinder der ikke vil besværes eller begrænses – bare fordi…
www.worldcare.dk 

Fødekar, slynger og meget mere… 
Hjemmefødsel i eget fødekar? – Her finder du flere forskellige fødekar at vælge imellem. Vi har også et stort udvalg af babyslynger og bæreseler, så du kan bære din baby trygt og godt.
www.mamaslife.dk

www.babyscanning.dk

Sund kost og livsstil før og under graviditeten
Akupunktur og jordemoder Susanne Brommann, der har speciliseret sig i behandling af barnløse og gravide. Susanne tilbyder også konsultationer før graviditet mhp optimering af kost og livsstil mv, graviditetsundersøgelser og efterfødsels konsultationer med henblik på gennemgang af fødselsforløbet, genoptræning af bækkenbunden, ammeproblemer mv.
www.gentofte-aku.dk

http://sofiabartholin.dk/

Response (1)

  1. Trine Lise
    23. april 2014 at 16:02 · Svar

    Hej.

    Jeg er meget interesseret i at deltage på jeres fødselsforberedende hold. Jeg er dog i tvivl om hvornår jeg skal starte i så fald. Jeg har termin d. 12/10.

    Mvh Trine

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top

Louise, 32 år:

Først under fødslen forstod jeg, hvor meget de teknikker, jeg havde lært og indøvet, kunne bruges til at bevare roen, afspænde kroppen og fokusere på nuet, og det hjalp mig i hver eneste ve og ve-pause - tusind, tusind tak for det.

Se flere anbefalinger →