• underviseretopbanner

Mia Permin Olivarius – Fødselsforberedelse Roskilde

Mia Permin Olivarius

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og underviser i fødselsforberedelse, træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik.

Graviditet, fødsler og børn er min store passion og dermed også omdrejningspunktet for mit arbejde. Som Mindful Moving fødselsforberedelsesinstruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de mange forandringer, som familieforøgelsen fører med sig.

Når kvinden får større kontakt til kroppen, udvikler hun samtidig en tillid til, at kroppen rummer de kræfter og instinkter, der skal til for at kunne føde. Og det er det, jeg arbejder for på mine kurser.

Jeg bor i Viby Sj. sammen med min mand og vi har to dejlige døtre født i 2010 og 2016.

Kontakt på tlf: 26 32 04 01 – [email protected]

Skal du tilmelde dig fødselsforberedelse, foregår det på denne side: Fødselsforberedelse i  Roskilde.

Back to Top

Louise, 32 år:

Først under fødslen forstod jeg, hvor meget de teknikker, jeg havde lært og indøvet, kunne bruges til at bevare roen, afspænde kroppen og fokusere på nuet, og det hjalp mig i hver eneste ve og ve-pause - tusind, tusind tak for det.

Se flere anbefalinger →