MARIE MUNK – VIBORG

Vælger du at gå til fødselsforberedelse i Viborg er det mig, du kommer til at møde.

Min baggrund for at give dig et godt og udbytterigt kursus er, at jeg er psykomotorisk terapeut og siden 2009 har undervist i bevægelse og dans, særlig med fokus på kvinder og relationen mellem forældre og barn.

En fødsel er et lille mirakel, en familiebegivenhed og starten på et nyt kapitel. Jeg brænder for at gøre fødslen til en styrkende oplevelse for kvinden, parret og deres samlede familie.

Når du går til fødselsforberedelse i Viborg hos mig, lærer du at bruge kroppen som redskab og følge din kropslige bevidsthed. Mit mål er at give gravide kvinder de bedste forudsætninger til at tage ejerskab over fødslen og glæde sig til, at dagen kommer.

Det er vigtigt for mig, at undervisningen giver de bedste forudsætninger til at kunne være med og acceptere det uventede, der kan opstå ved fødslen og den spæde start.

Jeg bor i Tapdrup med min kæreste og vores tre børn, Lærke fra 2015, Birk fra 2017 og Lind fra 2019.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 61 44 14 63 eller mail: [email protected], hvis du har spørgsmål til vores hold i Viborg.

FØDSELSFORBEREDELSE