• underviseretopbanner

Maja Nusbaum – Fødselsforberedelse Svendborg

foedselsforberedelse_svendborgVælger du at gå til Fødselsforberedelse i Svendborg, er det mig du kommer til at møde.

Jeg er psykomotorisk terapeut, medstifter af Mindful Moving-konceptet  og ejer af Mindful Moving Huset i Svendborg.
I foråret 2017 underviser jeg jordemødre og sundhedsplejersker i 5 fynske kommuner i, hvordan de i højere grad kan inddrage kroppen i deres arbejde med fødselsforberedelse, fødsel, amning og tilknytning.

Jeg ser dét at være gravid og få barn som den vildeste magi  – men for at kunne opleve den, må vi kunne give os hen til de forandringer, følelser og kropslige ressourcer vi får mulighed for at komme i kontakt med i processen. Det vil jeg gerne hjælpe dig med via Mindful Moving Fødselsforberedelse.

Jeg brænder for at give dig konkrete kropslige værktøjer og viden, der kan hjælpe dig med at få større kontakt til kroppen og tryghed ved den. Til at få ro på og være i nuet.

Målet er, at du lander i tillid til, at kroppen vil vise dig vejen – både til din fødsel og i dit moderskab i det hele taget.

Til fødselsforberedelse hos mig i Svendborg, er der plads til dig og dét du er optaget af i forbindelse med at være gravid og skulle have barn.

Jeg bor selv i Svendborg, og er mor til August på 9 og Asta på 5.

Vil du høre mere om fødselsforberedelse i Svendborg, kan du kontakte mig på [email protected], eller tlf. 21 42 7396.

Du kan læse mere om mig, og hvad jeg ellers udbyder af kurser på min hjemmeside www.majanusbaum.dk. Skal du tilmelde dig fødselsforberedelse, foregår det dog her på denne side: Fødselsforberedelse i Svendborg.

 

Back to Top

Louise, 32 år:

Først under fødslen forstod jeg, hvor meget de teknikker, jeg havde lært og indøvet, kunne bruges til at bevare roen, afspænde kroppen og fokusere på nuet, og det hjalp mig i hver eneste ve og ve-pause - tusind, tusind tak for det.

Se flere anbefalinger →