TRÆNING FOR GRAVIDE ROSKILDE

 GÅ TIL TRÆNING FOR GRAVIDE

Vores træningshold for gravide giver dig sved på panden, er sjovt og nydelsesfuldt. Vi er op til 12 kvinder sammen, der er god musik og drøn på! Vi slutter af med dejlige stræk og en skøn afspænding, hvor din gravide krop får hvile og restitution. Træningsholdene varetages af en kompetent og erfaren psykomotorisk terapeut og du får derfor plads til at stille alle dine spørgsmål om graviditet og træning, sparring på dine øvelser – og du bliver en del af et fællesskab med andre gravide! Pris 1.220,-

BLIV STÆRKERE TIL FØDSLEN

Træning for gravide er IKKE decideret fødselsforberedelse, men er med til at forberede dig fysisk til fødslen og øger dit psykiske velvære.

Og der er mange gevinster ved at motionere, mens du er gravid. Fysisk træning forebygger bl.a. smerter i ryggen og bækkenet. Og studier har vist, at motion under graviditeten forebygger svangerskabsforgiftning, graviditetssukkersyge og meget mere.

På vores træningshold for gravide kan din underviser tilpasse øvelserne, så de passer til dig. Du har derfor mulighed for at være med uanset, hvor i din graviditet, du er. Vores udgangspunkt er, at alle kan være med!
Hvis du har specifikke graviditetsgener, som gør dig i tvivl om, om du kan deltage, så kontakt din underviser.

Du kan læse mere om alle fordelene ved at træne som gravid her.

BOOK DIT HOLD

Start til træning for gravide allerede fra 12. graviditetsuge

Vi mødes 8 gange i 1½ time og du får:

Puls, styrketræning, stræk og afspænding

Viden om din gravide krop

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Movings “Træning for gravide” her:

Center for Liv
Ringstedgade 32A, 1.
4000 Roskilde

Det er tæt på tog og busser. Og der er altid masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected]

LEDER DU EFTER ANDRE KURSER?

Er du på udkig efter fødselsforberedelse, er der masser af muligheder. Tjek det her…

MØD DINE UNDERVISERE

Mia Permin Olivarius
Mia Permin Olivarius
Jeg er psykomotorisk terapeut og underviser i fødselsforberedelse, træning for gravide, efterfødselstræning og babyrytmik.

Som Mindful Moving fødselsforberedelsesinstruktør har jeg stort kendskab til arbejdet med den gravide krop, fødsler og de forandringer, som familieforøgelsen fører med sig.

Sofia Bartholin
Sofia Bartholin
Jeg er psykomotorisk terapeut og arbejder med undervisning og behandling af babyer, børn og voksne – og selvfølgelig også gravide kvinder.

Som underviser synes jeg, det er meget givende at arbejde med både graviditet, fødsel, kvinden efter fødslen og ikke mindst med babyer, deres trivsel og udvikling.