FØDSELSFORBEREDELSE VIBORG

Lige nu online hold

GÅ TIL FØDSELSFORBEREDELSE I VIBORG

Vores underviser i Viborg er på barsel. Derfor er der ikke pt undervisning her.

Fødselsforberedelse Viborg er i Mindful Moving husets lyse, lækre lokaler med plads til dig.

Uanset hvilket fødselsforberedelse kursus du vælger, lærer du de vigtigste teknikker til at spænde af og trække vejret optimalt. For under fødslen skal du lade kroppen gøre arbejdet ved at bruge alle de teknikker, du har trænet som gravid. Fødselsforberedelse Viborg giver dig altid de bedste redskaber til at få en god fødsel og en god start på livet som mor.

Al fødselsforberedelse i Viborg foregår på Ærøvej 21-29. Du kan tage bus hertil, og kommer du i bil, er der altid gratis parkeringspladser lige i nærheden.

HVILKET FØDSELSFORBEREDELSE KURSUS?

Skal du gå til fødselsforberedelse Viborg på et hold, eller vil du helst gå alene? Skal det være et intensivt forløb over en weekend, eller vil du tage den med ro over et par måneder? Det er helt op til dig, hvad du synes, er det bedste kursus.

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving Fødselsforberedelse her

Ærøvej 21-29
8800 Viborg

Det er tæt på busser. Og der er altid gratis parkeringspladser lige i nærhenden.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected]

ANBEFALINGER

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise

MØD DIN UNDERVISER

Marie Munk
Marie Munk
Jeg er psykomotorisk terapeut og har længe undervist i bevægelse og dans, særlig med fokus på kvinder og relationen mellem forældre og barn.

Jeg brænder for at gøre fødslen til en styrkende oplevelse for kvinden, parret og deres samlede familie.

LÆS MERE