FØDSELSFORBEREDELSE VEJLE

GÅ TIL FØDSELSFORBEREDELSE I VEJLE

Fødselsforberedelse Vejle er i Heidi Halgårds lyse, lækre lokaler med plads til dig.

Uanset hvilket fødselsforberedelse kursus du vælger, lærer du de vigtigste teknikker til at spænde af og trække vejret optimalt. For under fødslen skal du lade kroppen gøre arbejdet ved at bruge alle de teknikker, du har trænet som gravid. Fødselsforberedelse Vejle giver dig altid de bedste redskaber til at få en god fødsel og en god start på livet som mor.

Al fødselsforberedelse i Vejle foregår på Sjællandsgade 27A (på hjørnet, lige ved siden af Budz). Du kan tage tog og bus hertil, det er kun 5 minutters gang fra stationen, og kommer du i bil, er der altid gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

HVILKET FØDSELSFORBEREDELSE KURSUS?

Skal du gå til fødselsforberedelse Vejle på et hold, eller vil du helst gå alene? Skal det være et intensivt forløb over en weekend, eller vil du tage den med ro over et par måneder? Det er helt op til dig, hvad du synes, er det bedste kursus.

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving Fødselsforberedelse her

Sjællandsgade 27A
7100 Vejle

Det er i Heidi Halgårds lækre, lyse lokaler (lige på hjørnet ved siden af Budz). Det er kun 5 minutters gang fra stationen (tog/bus) og der er tre timers gratis parkering lige udenfor døren.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected]

ANBEFALINGER

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise

MØD DIN UNDERVISER

Heidi Halgård Jensen
Heidi Halgård Jensen
Jeg er psykomotorisk terapeut, motorikvejleder og instruktør i Mindful Moving Fødselsforberedelse.

Jeg tror på, at du, med det du kommer til at lære hos Mindful Moving Fødselsforberedelse, får et tryggere fødselsforløb og oplever større tillid til egen krop.

LÆS MERE