FØDSELSFORBEREDELSE SVENDBORG

GÅ TIL FØDSELSFORBEREDELSE I SVENDBORG

Fødselsforberedelse Svendborg er i Mindful Moving husets fine, lyse lokaler.

Uanset hvilket fødselsforberedelse kursus du vælger, lærer du de vigtigste teknikker til at spænde af og trække vejret optimalt. For under fødslen skal du lade kroppen gøre arbejdet ved at bruge alle de teknikker, du har trænet som gravid. Fødselsforberedelse Svendborg giver dig altid de bedste redskaber til at få en god fødsel og en god start på livet som mor.

Al fødselsforberedelse i Svendborg foregår på Kattesundet 2, 2. th. Tog og busser er 2 min. fra lokalet, og kommer du i bil, er der parkeringspladser lige i nærheden.

HVILKET FØDSELSFORBEREDELSE KURSUS?

Skal du gå til fødselsforberedelse Svendborg på et hold, eller vil du helst gå alene? Det er helt op til dig, hvad du synes, er det bedste kursus.

Fødselsforberedelse København åndedræt

FIND OS LIGE HER

Du finder Mindful Moving Fødselsforberedelse her

Kattesundet 2A, 2. th.
5700 Svendborg

Det er tæt på tog og busser. Og der er parkeringspladser lige ved huset.

Har du spørgsmål? Kontakt din underviser eller skriv til [email protected]

ANBEFALINGER

Fødselsforberedelse København Anna og Olivia

Jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg øvede mig på inden og brugte under fødslen.

Trods en lang og sej fødsel på 26 timer kunne jeg ved brug af værktøjerne og især vejrtrækningen komme igennem fødslen uden epidural, sugekop, kejsersnit osv.

Anna Olivia
Fødselsforberedelse København Christine og baby

Allerede efter første undervisningsgang følte jeg en kæmpe ro og lettelse, for her kunne vi slappe af, hvilket gjorde, at vi turde åbne os og snakke om vores problemer og tanker om at være gravid.

Det var skønt at være med andre gravide og ikke bare være ’hende den gravide’.

Christine
Fødselsforberedelse København Louise og baby

Det mest værdifulde ved undervisningen var, at vi fokuserede så meget på den kropsliggjorte viden. Vi lærte at lytte, ikke bare med ørerne, men med kroppen.

Den viden og evne satte ind under fødslen – min krop vidste, hvad den skulle, og jeg skulle bare have tillid til, at den og jeg kunne gøre det.

Louise

MØD DIN UNDERVISER

Maja Nusbaum
Maja Nusbaum
Jeg er psykomotorisk terapeut, medstifter af Mindful Moving-konceptet og ejer af Mindful Moving Huset i Svendborg.

Ud over at undervise i fødselsforberedelse underviser jeg jordemødre og sundhedsplejersker i, hvordan de i højere grad kan inddrage kroppen i deres arbejde med fødselsforberedelse, fødsel, amning og tilknytning.

LÆS MERE