Babymotorik – Gratis foredrag

babymotorik

En god motorik er alfa og omega i forhold til sundhed, indlæring og et godt selvværd. En af de bedste gaver, du kan give dit barn er derfor at lære, hvordan du understøtter barnets motoriske udvikling. For når dit barn har en god grundmotorik, vil det sanse og udvikle sig på en hensigtsmæssig måde.

Kom til GRATIS foredrag om grundmotorik og hør om hvordan du:

  • nemt og simpelt giver dit barns motorik de bedste betingelser i hverdagen
  • kropsligt styrker nærværet og en klar kommunikation mellem dit barn og dig og
  • gennem leg styrker dit barns grundmotorik.

Foredraget afholdes på Linde Alle 48 A, 2720 Vanløse. Det er både for mor, far og baby. Du kan stille alle de spørgsmål, du har på hjertet. Hvis der er tid, vil der også være leg og motorik med babyerne! HUSK at tilmelde dig i god tid, da der er begrænsede antal pladser.

Foredraget afholdes 21. september fra kl. 10.30 til 11.30. Tilmeld dig herunder:

Har du lyst til at lære mere om, hvordan du ser og understøtter den motoriske udvikling dit barn er i gang med gennem leg, sang og bevægelse, kan du tilmelde dig et af vores rytmik hold. Læs mere babyrytmik her.

Back to Top

Louise, 32 år:

Først under fødslen forstod jeg, hvor meget de teknikker, jeg havde lært og indøvet, kunne bruges til at bevare roen, afspænde kroppen og fokusere på nuet, og det hjalp mig i hver eneste ve og ve-pause - tusind, tusind tak for det.

Se flere anbefalinger →